Cos de fum ceramic EKO Universal

Despre produs

Sistemele de cosuri de fum din ceramica sunt triplu stratificate: boltar exterior, izolatie termica, tubulatura interioara; executate la standarde europene, oferind eficienta maxima. Ele pot fi zidite cu usurinta in interiorul casei, langa un perete exterior, cu o varietate larga de posibilitati de amplasare a cosului.

Sistemul de cos de fum EKO-UNIVERSAL

Descriere: Sistemul de cos de fum EKO-UNIVERSAL este un sistem cu trei garnituri, cu aerisire posterioara, destinat exclusiv cosurilor independente cu tiraj natural, pentru exploatarea uscata a cosului. Se livreaza cu olane de aerisire cu diametrul de la 140 mm pâna la 300 mm.

Alcatuire: Aerisirea cosului este formata din olane si fitinguri din samota, inaltimea de constructie a garniturii principale din samota este de 500 mm. Izolatia termica se livreaza sub forma de suluri din fibre minerale si este combinata cu inele de distantare din izolatie termica ce asigura un sistem specific al aerisirii posterioare cosului. Invelisul cosului este alcatuit din boltari de invelis fabricati din beton usor. Inaltimea boltarilor de invelis este de 25 cm.

Utilizare: Sistemul de cos de fum EKO-UNIVERSAL este corespunzator evacuarii gazelor de combustie de la consumatorii de combustibil gazos, lichid si solid, din casele de locuit, constructiile de locuinte, obiectivele administrative si industriale si din centralele termice pentru incalzire centrala.

Descarcare

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt