Cos de fum INOX „AG” – Izolat sau Neizolat

Despre produs

Cosurile de fum din inox sunt eficiente prin greutatea si volumul lor redus, prezentand o varietate larga de construire a acestora, la casele de locuit, constructii administrative sau industriale.

Cosuri de fum din inox

Sistemul AG-DW (izolat)
Sistemul AG-EW (neizolat)

Sistemul de cos AG-DW

Descriere: Sistemul de cos de fum AG-DW este un sistem in trei straturi, destinat cosurilor independente sau multiple cu tiraj natural, pentru reducerea problemelor cauzate de condensul format in urma arderii combustibililor. Se livreaza cu diametre de la 80 mm pana la 300 mm.

 

Alcatuire: Partile componente si modul de asamblare al acestora permit construirea cosului la o inaltime ridicata pastrand totusi stabilitatea si performanta cosului de fum. Tubulatura liniara cu sudura continua face ca partile sa se imbine intre ele intr-un mod foarte simplu dar rezistent. Usa de vizitare permite curatarea rapida si usoara a cosului, Caciula previne baterea vantului in cos, oprindu-se astfel refularea fumului in sursa de caldura.

Utilizare: Sistemul de cos de fum AG-DW este corespunzator evacuarii gazelor de combustie de la consumatorii de combustibil solid, lichid, gazos, din casele de locuit, constructiile de locuinte, obiectivele administrative si industriale si din centralele termice pentru incalzire centrala.

Descarcare

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt